Música

El grup de la setmana: Seward

25 December 2010 | 7 Comments

  L’inclassificable sextet de Barcelona celebrarà el seu primer any de vida el 21 de gener a la sala Miscelänea.

  Qui?

  Un sextet que se situa en la cerca permanent de les fronteres del que es coneix com a cançó. És per això el projecte més arriscat, en què els intèrprets fugen de l’estructura tradicional, caminen al caire de l’abisme i s’apropen a la desintegració del que comunament s’anomena música. Seward uneix bateria, piano, banjo, manipulació sonora, contrabaix, guitarra, violoncel i veu. Més enllà dels gèneres, i més lluny encara d’internet. Una aposta exclusiva pel directe. Inclassificables.

  Què?

  Màxim exponent de la creació local mitjançant llenguatges universals, arrisquen sempre el tot, eviten a consciència Myspace i Facebook, i s’adrecen al gran públic de manera íntima, sorprenent i intensa, així arriben fins i tot a convèncer audiències alienes a la música. La seva sisena aparició va formar part del Primavera Sound 2010. Al setembre, van fer un concert únic, el seu número dotze, al BAM, en l’àmbit incomparable de la plaça del Rei de Barcelona. Fa menys de dues setmanes van obrir el Primavera Club 2010 a la 2 d’Apolo. La música que un nen toca per primera vegada i amb la mateixa que el vell s’acomiada abans de morir.

  Com?

  Seward llançarà el seu disc de debut en petits lliuraments al llarg del 2011. El primer capítol del seu àlbum, Home, la producció del qual anirà a càrrec de Matt Pence (Centre-Matic, South San Gabriel, Micah P. Hinson, American Music Club…), es publicarà aquest hivern. Cada còpia serà única, diferent de l’anterior, editada manualment per la banda i s’oferirà als concerts, a mà, per donar, així, un valor afegit als formats tan malparats, un valor que cada oient continua mereixent com a propi.

  Quan?

  Seward celebrarà el seu primer any de vida el 21 de gener a la sala Miscelänea.

  7 Respostes a “El grup de la setmana: Seward”

  1. Molt útil la informació, tractant-se d’un grup tan enigmàtic.

  2. "Y" says:

   aquest grup traspassa les fronteres de la carn …jo no faltaré!!!

  3. Bezoya says:

   Fum, fum. Enigmàtic, inclassificable? La publicitat és la publicitat. Pixen colònia a més. Més aviat repetitius a partir del segon tema. Pur màrqueting a petita escala. Fanboys. De la carn….jajajaja.

  4. Anna says:

   Jo tampoc vull faltar-hi!

  5. Amor says:

   Grupo de la semana??!…grupo del año querrán decir!
   Me parece a mí o Barcelona esta despertando de su largo y doloroso letargo??

  6. Simplemente, es el único grupo sincero y honesto que he conocido desde que aterricé en esta ciudad de postín y pose . Llena de pijos que van de pobres, de burgueses que van de artistas.
   Del señor Galante, se hablará en los libros. No hay más que decir.
   Y al de la rima fácil, sin contestación.
   feliz año

  7. Mario says:

   ni tanto ni tan calvo. Grupazo sí pero yo no diría del año

  Respondre