Destacat,Vida Urbana

Cavalcada Reis Mags de Barcelona 2012

31 December 2011 | 29 Comments

  TAGS:                          

  Aquí trobaràs els recorreguts que faràn les diferents cavalcades dels Reis d’Orient per tots els barris de Barcelona.

  Els Mags d’Orient arribaran al port de Barcelona a bord del seu baixell i a partir de les 18:30 començaràn el seu llarg recorregut per la ciutat:

  18:30h Av. Marquès de l´Argentera
  19:15h Via Laietana
  19:35h Pça Urquinaona – Carrer Fontanella
  19:45h Pça. de Catalunya – Carrer Pelai
  20:05h Pça. de la Universitat i Ronda de Sant Antoni
  20:30h Carrer de Sepúlveda
  20:50h Carrer Sepúlveda – Carrer Vilamarí
  21:20h Finalitza a la Font de Montjuic. Av. Rius i Taulet – Av. Reina Maria Cristina

  Pels diferents barris de Barcelona també passaràn:

  4 de gener. Cavalcada de les carteres reials al districte de Gràcia. Els reis de Gràcia adelanten als seus patges per recollir les cartes el dimecres. Començarà a les 18:00 h amb aquest recorregut: Jardinets de Gràcia, Gran de Gràcia, travessera de Gràcia, Sardenya, Sant Antoni M. Claret, Tordera, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l´Olla i Diluvi fins a la plaça de la Vila de Gràcia.

  5 de gener Cavalcada de Reis a Sants – Les Corts. Inici a la plaça de Comas i sortirà a les 18.00 h: Recorregut cap el carrer Joan Güell, travessera de les Corts, carrer Vallespir, passeig Sant Antoni, carrer Galileu, Can Bruixa, carrer Joan Güell i finalitzarà als jardins Can Mantega.

  5 de gener. Cavalcada de Reis d’Horta-Guinardó. Inici a a la plaça de la Palmera: La d’Horta-Guinardó és una de les cavalcades més importants per l’afluència de públic a Barcelona. Les autoritats rebran Ses Majestats al carrer del Tajo, on hi haurà festa infantil des de les 18.00 hores fins a l’arribada de la comitiva, a les 19.00 hores. La cavalcada acabarà amb un espectacle d’animació. Aquest serà el recorregut: Plaça de la Palmera – Calderón de la Barca – Llobregós – Pantà de Tremp – Dante Alighieri – Baixada de la Plana – Tajo – Pg. Maragall – Av. Mare de Déu de Montserrat

  5 de gener. Cavalcada de Reis al districte de Nou Barris. Inici a Via Favència: arribada dels Reis d’Orient a l’estació de Renfe de Torre Baró – Ciutat Meridiana, un espectacle de rebuda als Reis a la plaça Major de Nou Barris i, finalment, l’inici del recorregut de la cavalcada.

  5 de gener. Cavalcada de Reis del Poblenou. Av. Diagonal / Selva de Mar: A partir de les 17:30 h, aquesta cavalcada recorrerà els carrers del barri del Poblenou. A les 17:30 h rebrem als Reis Rebuda del Reis a Diagonal-Selva de Mar i al es 18:30 sortiràn per fer aquest recorregut: Sortida de la Cavalcada des de c.Bilbao-Ramon Turró (Plça. de Can Saladrigas, davant de la Biblioteca), Diagonal, Tànger, Rambla del Poblenou, Passeig Taulat, Marià Aguiló, Llull, Lope de Vega, Pallars, Espronceda, Pujades, Bilbao i arribada a Ramon Turró.

  5 de gener. Cavalcada de Reis a Sarrià: Els tres Reis d’Orient recorreran els principals carrers des de Sant Joan Bosc – Manuel de Falla fins als terrenys del Desert de Sarrià a partir de les 16:00 h, però a les 15:00 h estaràn recollint les cartes a la Seu del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, plaça Consell de la Vila, 7.

  5 de gener. Cavalcada de Reis a Sant Gervasi: Inici de la cavalcada a la plaça de la Bonanova. A les 18:00 h instal.lació dels trons dels Reis a la plaça Bonanova on recolliran les cartes dels infants fins a les 20 h. L’inici de la cavalcada serà a les 20.30 h amb sortida de plaça de la Bonanova passant pel carrer de Muntaner, carrer de Marià Cubí, carrer d’Amigó i finalitza al Mercat de Galvany.

  5 de gener. Cavalcada de Reis de Sant Andreu i la Sagrera: Ses Majestats arriben a la plaça de l’estació de Sant Andreu Comtal a les 17.30 h i passaràn per la pl. Orfila, pg. Torras i Bages, carrer Joan Torras, Gran de Sant Andreu, carrer de la Sagrera, Coll i pl. Masadas.

  29 Respostes a “Cavalcada Reis Mags de Barcelona 2012”

  1. Aida says:

   Jo vull veure arrivar als reis el dia 5-1-12 amb el vaixell.. a quina hora arriben? I quin és el lloc exacte? a colon?

   Gràcies

  2. Monica says:

   Hola Aida,

   tens raó, no haviem ficat aquesta informació. Serà el dia 5 des de les 17.00 h en el Moll de la Fusta.

   Salutacions!

  3. Laia says:

   Jo no he vist mai arriba als reis en vaixell. Val realment la pena? Hi ha molta gent?

  4. LIS says:

   hola Laia, yo fui muchos años cuando era pequeñe, es muy emocionante ver como llegan en barco y desembarcan en el muelle. Pero después es un aburrimiento porque cada uno de los pajes da un discurso, que la verdad para los niños sobra. Te estoy hablando de hace ya unos 6 años atrás qiuzás ya nos los hagan tan largos.

  5. Ana says:

   Hola el año pasado nos pusimos en frente del restaurante “7portes” y la verdad que lo vimos genial….nos recomeindas otro sitio que se vea mejor ?? que no haya aglomeracion de gente ?? vamos con niños muy pequeños….gracias

  6. Monica says:

   Hola Ana,

   lamentamos no saber facilitarte la información que nos pides. Estos eventos son muy masificados y es complicado asegurar un lugar sin aglomeraciones.

   Un saludo

  7. ivi says:

   x favor m podrian decir el horario y el recorrido de la cabalgata de los reyes magos en sitges?2012..gracias

  8. Monica says:

   Hola Ivi,

   En Sitges la llegada de los Reyes esta prevista para el jueves a las 17:30 h, con una cabalgata que que se iniciará en el Camí de la Fita, delante de la Escola Miguel Ultrillo.

   Y este será su recorrido: Escola Miquel Utrillo per la plaça Catalunya, Camí Capellans, Passeig de Vilafranca, Artur Carbonell, Francesc Gumà, Jesús, Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Passeig de la Ribera, Primer de Maig, Plaça Indústria, Marquès de Mont-Roig, Parellades, Cap de la Vila, Major y Plaça de l’Ajuntament.

   Hoy miércoles recogerán las cartes a paritr de les 17:00 hasta las 21:00 en el Antic Escorxador.

   Un saludo!!

  9. Maria says:

   A quina h acaba la cavalgata de Sant Gervasi? Gràcies.

  10. carlos says:

   me pudrien di sipassa per fabra puig i quina hora que el bui veura sisplau

  11. Monica says:

   Hola Maria,

   no esta marcada l’hora que acaba la cavalcada a Sant Gervasi, pero aquí tens el link a la web de l’ajuntament on t’amplia la informacio:

   http://www.bcn.es/cgi-bin/veure_ag.pl?idioma=CA&id=99400068865&v=nadal

   Salutacions!

  12. carolik says:

   bulia saber per que en altres pagines la cavalgada comença a les 17:00 y a aquesta pagina a les 18:30 ??

  13. carolik says:

   on comença la cavalgada amb quin metro podre anar ??

  14. carla says:

   vulia saber si el recorregut cumença al port de barcelon es a dir on es troba el colom ??

  15. Monica says:

   Hola Carolik,

   a les 17:00 h arriben al Moll de la Fusta amb el vaixell, pero no és fins a les 18:30h que comença el recorregut de caravanes a Av. Marquès de l´Argentera.

   Salutacions!

  16. patricia says:

   la cablagata de sant andreu a q hora termina?

  17. Cornellenc says:

   A Gràcia van passar ahir els patjes? Avui no hi ha cavalcada al barri ?????

  18. Carla c says:

   Fa 2 anys que vaig i me divertit molt demá venen els reís quina ilucio

  19. Nuria says:

   A gracia no ya cabalgata al dia 5.

  20. Laia says:

   Gràcies LIS. Ha sigut molt xulo !!!

  21. arnau says:

   xfcjcvucjvghcvdh

  22. arnau says:

   purteuma un joc de nintendo 3ds

  23. arnau says:

   bcccccccccccccccc

  24. arnau says:

   bcccccccccccccccc

  25. Blanca says:

   Hola una pregunta.

   Per sortir en la cabalgata dels reis que tens que fer?

  26. Monica says:

   Hola Blanca,

   a la web de l’Ajuntament de Barcelona, en aquest link:

   http://www.bcncultura.com/inscripcions/index.php

   Salutacions!

  27. Rellotges says:

   Es podria mirar per altres anys de que la de Sant Gervasi arrenqui una mica més aviat. A les 20:30 per a la mainada en nit de reis és un pel tard!

  Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Puigmartí, Torrent de l’Olla y Diluvi hasta la plaza de la Vila de Gràcia. (contenido vía SerieBCN) Si te ha gustado, ¡compartelo!MásMe gusta:LikeSé el primero en decir que te gusta esta […]

  2. […] Puigmartí, Torrent de l’Olla y Diluvi hasta la plaza de la Vila de Gràcia. (contenido vía SerieBCN) Si te gusta […]

  Respondre