Destacat,Vida Urbana

L’ Abrevadero

9 March 2012 | 6 Comments

  TAGS:                  

  Amb gran alegria hem celebrat la reobertura del Abrevadero, el bar restaurant dels salmantins Jorge i Julio. Tapes de cortesia i bon ambient al Poble Sec

  Descobrim l’Abrevadero un diumenge, a la setmana d’obrir, i només entrar ja veus una gran paella sobre del taulell del que van traient platets, però és un no parar perquè de seguida serveixen per a tots una crema calenta de verdures en gotets, pernil amb pa amb tomàquet, patates rostides amb salsa, truita de patates … amb el que ja acabem plens. “Disimulad un poco la alegría que acabarán por subir los precios“, se sent.

  I no paren de treure tapes per a la gent de la barra. “No estem acostumats a això!“, doncs “Perquè torneu a recuperar el bon vermut a Barcelona” diu Jorge. Entre les tapes i que la copa de vi costa 1,50 € i la canya 1,25 €, surts d’allí ben servit.

  El Abrevadero el porten Julio i Jorge, que són de Salamanca i als quals se’ls nota que coneixen bé l’ofici i com deixar a la gent contenta. A part de les tapes de cortesia, tens un bon llistat per completar l’àpat a la pissarra amb el gambot, amanida rusa, croquetes casolanes o pernil.

  Han remodelat el local però ha quedat de moment fer algun retoc a les sales del menjador. “La acogida ha sido tan buena que no nos ha dado tiempo de terminarlo. No pensábamos que viniera tanta gente al principio“. L’entrada de fusta i pedra i les llums donen un aire molt acollidor al local.

  Serveixen menús diaris a 9,5 o €, un menú especial amb patates i chuletón a 15 € o pots demanar a la carta però a preus molt correctes. Dels plats, ens crida l’atenció el “cochinillo cochifrito” que encara no hem provat però que serà l’objectiu de la setmana.

  El Abrevadero
  Vila i Vilà, 77
  Obert cada dia a partir de les 12:00 h

  6 Respostes a “L’ Abrevadero”

  1. lukadrugo says:

   No se olviden de Juli, la cocinera!
   Todos estos platitos deliciosos son obra suya! El pastel de queso que ella hace me encanta!!!
   Y otra cosa digna de mencionar, el café que sirven al Abrevadero es el único que puede compararse a un café italiano… palabras de un italiano!!! :)

  2. jorge says:

   gracias a todos ,da gusto como nos han acogido en este barrio seguiremos adelante gracias a todos!!

  3. jbermejo says:

   animo y que siga el buen rollo.me alegra que todo sea tan bonito y espero degustar vuestras novedades cuando pueda hacer un desplazamiento a Barcelona.Julio que cuides del niño.

  4. JESUS ROMÁN MEDRANO says:

   Os deseo toda la suerte del mundo y que sepais que siempre estatremos por aqui esperándoos.. Un abrazo…

  5. Es ante todo un saludo , y ánimos en la nueva iniciativa.

   Solo me une un entrañable recuerdo de la infancia y adolescencia, en lo que era El Abrevadero. No en vano nací en el Poble Sec.. Espero venir a veros y celebrar con vosotros esta entrañable inicitiva . Felicidades

  Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Els dijous a la nit, molts restaurants del Poble-sec ofereixen una oferta irrebutjable: una tapa i una canya per 2 €. Per a aquesta edició han desaparegut alguns locals i s’han afegit d’altres, com el Restaurant Abrevadero. […]

  Respondre