Cinema

Polseres Vermelles, segona temporada

16 July 2012 | 13 Comments

  TAGS:        

  “Tenim uns fans brutals. Han estat els espectadors els que han fet la sèrie gran” Albert Espinosa

  Mèxic, Corea, Itàlia i, com tots sabreu, els EUA van a sucumbir a la magnífica ‘Polseres Vermelles‘. ABC serà la cadena que l’emeti tot i que encara estan pendents dels anunciants (que són els que donen l’empenta a la sèrie).

  Sense poder revelar on és l’hospital en el qual es roda ‘Polseres Vermelles‘, vam poder entrevistar els actors i a Albert Espinosa.

  Ansiosos per saber com anirà la segona temporada, els 3 primers a parlar van ser: Nil Cardoner (Roc), Marc Balaguer (Toni) i Mireia Vilapuig (Àlex):

  – La primera a parlar va ser Mireia. Pensa que l’èxit de la sèrie és perquè el tema de la mort en els nens és una cosa que s’ha amagat. I, tot i el que els passa a aquests nens, tenen aquesta espurna que fan que puguin gaudir de la vida encara que el seu entorn sigui un hospital.

  – Marc opina el mateix i afegeix que, si no haguessin estat nens, potser l’audiència no s’hagués fixat tant.

  Els tres actors veuen la vida d’una altra manera després d’enfrontar-se a un guió com el que els toca representar cada dia, o no coneixien res sobre el tema, o poc. I la sèrie els ha donat l’oportunitat d’aprofundir sobre un aspecte de la vida que fins ara no coneixien molt. És a dir, és obvi que si l’espectador li fa pensar, meditar, a ells, que són els que interioritzen els personatges, els influenciï.

  Igor Szpakowski (Jordi), Joana Vilapuig (Cristina) y Àlex Monner (Lleó) van ser els següents a parlar amb nosaltres.

  Els 3 estan d’acord que, en aquesta segona temporada que acaben de començar a rodar, les malalties cobren més importància pel que la trama es torna més fosca, més dura. Aquest lleu punt de comèdia no ho perdran, però tot serà més difícil. Els rols seguiran sent els mateixos, però les relacions entre ells, segons ens expliquen, canviaran. I això és una cosa que es podrà veure mitjançant flashbacks com el que vam veure rodar (Lleó juntament amb un altre noi parlant en cadira de rodes).

  Tant Àlex com Cristina senten que tots empatitzen 100% amb el seu personatge: “Llegeixes el guió i penses: els està passant”.

  Fins aquí, els 6 actors protagonistes van estar d’acord que després de la segona temporada no hi hauria una tercera. Estaven completament segurs. El curiós va ser parlar amb l’Albert Espinosa i, en comentar el que els protagonistes havien dit, explicar: “La sèrie està pensada per a 5 temporades. Dos anys transcorreran entre cadascuna d’elles i, si podem fer la tercera, estarà molt bé ja que seria fora de l’hospital “.

  Espinosa comenta que si ja és difícil ser un adolescent de per si, imaginem el que és dins de l’hospital: descobriran el que és la vida, el sexe … Són realistes i porten un bagatge darrere.

  Polseres Vermelles‘ és el resultat d’una increïble unió entre tot l’equip. I això ho transmeten. Un guió excepcional en què no es queden en la superfície del personatge; intenten anar fins al fons de cada un dels protagonistes per poder conèixer i donar un sentit al caràcter de cada un d’ells, a les seves reaccions del moment que estan vivint després del impàs de dos anys que no hem vist.

  Professionalitat abans que res i, com a resultat, una ganes tremendes de veure evolucionar aquesta sèrie. Esperant ja la segona temporada per principi de 2013.

  Voleu tenir més informació sobre la segona temporada? Els vam entrevistar abans de l’emissió i en AQUEST ENLLAÇ trobareu el que ens van explicar els polseres.

  13 Respostes a “Polseres Vermelles, segona temporada”

  1. cristina says:

   espero que lq serie la echen en dvd me la cojeria cueste lo que cueste

  2. David Moreno says:

   Esta serie me encanta, es la mejor de todo el mundo, triunfó la primera temporada, triunfara toda la serie completa, seria genial conocer a los actores en persona, podrían hacer algun concurso y publicarlo en televisión, por que seria muy buena idea conocer a los actores unas pocas personas, que les haría muy felizes.
   Gracias por esta serie.

  3. lola says:

   me encanta esta serie y si hay 5 temporadas me muero de la emocion la segunda sera bestial pero …. estoy tan emocionada q… tengo muchas ganas de conocerlos en persona… gracias a albert espinosa soy verdaderamente feliz este veranooo!!! gracias por hacer esta serie!!!!!! :)

  4. es preciosa es un ejemplo de superacion y como hay k valorar la amisatd para mi nla mejor seri ek he visto

  5. Lada says:

   Es la mejor serie del mundo, no se si podré ver la segunda temporada porque estaré en el cole.¿Alguien sabe dónde puedo ver la segunda temporada por Internet?

   S.O.S
   L.O.L I LOVE

  6. HHHH says:

   Si no sale mike iglesias no serA LO MISMO

  7. mari says:

   Hola, va a salir mikel iglesias esta temporada¿? eske sin el…

  8. Elisa says:

   ¡Hola Mari!

   Puede que esté en algún flashback (algo que no sabemos). Pero dudamos que después de haber muerto siga en la serie… Y más, teniendo en cuenta que la serie transcurrirá 2 años después de haber finalizado esta etapa. En la rueda de prensa tampoco estaba, así que lo dudamos

  9. eduardo says:

   me encanta esta serie y me en cantaria terabajar con los
   prota i conocerlos tambn os kiero pulserasssssssss<3
   :)

  10. mariia says:

   poorfavoor que salga mikel es el mejoor

  11. claudia a. says:

   esta serie me encanta.vi todos los capitulos.y me encantaria conocerlos en persona .espero q empieze pronto la segunda temporada.¡os quiero mucho pulseras!

  12. Paula, POLSERES♥ says:

   Sóc una autèntica fan dels polseres♥
   M’ecanten tots els personatges de veritat…Sobretot el Nim Cardoner♥♥♥ Estic coladíssima per ell :)

   M’encantaria coneixer a tots els polseres, heu canviat la meva vida ! Petons :D

  Trackbacks/Pingbacks

  1. […] els mateixos personatges amb vivències diferents és el que ens espera a la segona temporada de Pulseras Rojas. […]

  Respondre