Vida Urbana

SushiBox Barcelona

2 March 2013 | 0 Comments

  TAGS:      

  Estàs apalancat a casa però amb ganes de menjar alguna cosa sana? SushiBox t’aproparà les seves delicioses especialitats.

  Sushi Box Via Augusta 3

  Acaben d’inaugurar el tercer SushiBox de Barcelona a Via Augusta 117. SushiBox són unes botigues-cuina que preparen excel · lent menjar japonès per emportar: nigiri, temaki, tàrtar s, futomaki, sashimi, uramaki, hosomaki, gunkan i sopes. Han tingut molt èxit i en tres anys que porten a Barcelona ja han obert tres locals.

  Sushi Box Via Augusta

  I quin és el secret del seu èxit? A SushiBox el menjar es prepara sempre al moment amb productes frescos de manera que no et trobaràs amb un d’aquests arrossos una mica ressecs o massa oliosos. Una barreja del bon fer del menjar japonès amb productes de la sana dieta mediterrània.

  Sushi Box Via Augusta 2

  A més a més tenen una petita botiga amb productes escollits com vins, caves, sake, soies o els pèsols de wasabi, dels que som fans, un autèntic vici per picar amb un lleuger gust de wasabi.

  SushiBox et porta el menjar a casa gratuïtament si fas una comanda de més de 25 € a tot Barcelona, Sant Just, Esplugues i Hospitalet. Pots fer les comandes trucant al 931162100 o consultant la seva pàgina web SushiBox.

  Respondre