Cinema

Master Class amb Jaume Balagueró

9 December 2013 | 1 Comment

  TAGS:    

  ‘Butaca Reservada’ és el pla de nou de Filmax per què coneguem als directors espanyols de primera mà després d’haver vist la seva pel·lícula.

  Cines Filmax Granvia - Butaca Reservada - SerieBCN

  Igual que hem vist en altres cinemes de Barcelona, el promoure l’anar a veure una pel·lícula amb l’al·licient, en acabar, poder estar en una masterclass amb el director és una gran iniciativa.

  Aquesta vegada són els Cinemes Filmax Granvia qui han decidit fer-ho sota el lema ‘Butaca Reservada’.

  El proper dilluns 27 de gener, a les 20 hores, començarà als Cinemes Filmax Granvia un cicle de classes magistrals recollides sota el nom “Butaca Reservada”.
  Un cop al mes un director del nostre país compartirà amb el públic una de les pel·lícules de la seva filmografia. La presentarà i, en finalitzar, parlaràamb els assistents sobre ella i sobre els temes que es presentin.

  El primer director serà Jaume Balagueró. Amb quina pel·lícula? Amb la que va debutar el 1999 “Els sense nom”. Protagonitzada per Emma Vilarasau, Karra Elejalde i Tristán Ulloa, “Els Sense Nom” està basada en la novel·la homònima de Ramsey Campell i narra la història d’una mare, que cinc anys després de la mort traumàtica de la seva filla rep una trucada d’algú que afirma ser la seva filla. Amb l’ajuda d’un policia iniciaran la recerca que els conduirà a una cosa inimaginable.

  L’entrada és oberta al públic en general amb un preu de 4’50 € .

  Al gener el convidat serà Cesc Gay amb “Una pistola a casa mà” (es preveu que el 27) i, al febrer, Pau Freixas amb “Herois”.

  Així que, bon cinema per davant més poder parlar amb el director sobre tot allò que vulgueu . Una gran oportunitat d’anar al cinema i conèixer una mica més als nostres directors.

  Una resposta a “Master Class amb Jaume Balagueró”

  1. DANI says:

   De interes

  Respondre