Aires marineros en Blai Tonight

Un dels sectors que millor que s’ha adaptat als temps de crisis és la restauració. Al Poble Sec trobem nombrosos exemples d’ofertes econòmiques per menjar o beure com Ca l’Eusebio, on les cerveses o una ració de patates braves costen 1 € o el bar Pepe, en ple Paral·lel, on pots prendre un combinat en la terrassa per 3€.

A aquesta oferta se li ha unit la Taverna Blai Tonight, al carrer Blai número 23, en el qual es pot sopar a base de broquetes molt econòmiques.

Manel és l’amo del negoci i podria protagonitzar perfectament la pel·lícula de John Ford, “L’home tranquil”. És afable i li agrada explicar anècdotes i això es nota en el bon ambient de gent jove que omple tots els dies el bar. Té també una herboristería al carrer Margarit i molts dels seus clients són habituals del nou negoci.

L’estil mariner es nota només entrar. Per empènyer la porta que millor que un timó de vaixell i de les parets pengen una xarxa de pescador així com un ancora, campana, nusos i quadres amb motius marins.

Sempre sona algun recopilatori de música dels 80 i ens imaginem que l’amo, amant d’aquesta dècada, s’ha inspirat en el tema dels vuitanta de Baltimora, “Tarzan Boy” per posar nom al seu local: “Night to night, gimme the other. Oh oh oh oh oh oh oh”.

Entre les broquetes de les vitrines trobem la de bacallà amb tomàquet fresc, salmó, butifarra amb ceba caramelitzada o amb bolets, formatge de cabra, truites o el mariner, amb anxova, aladroc i tonyina. Per beure, un dels vins a copes que Manel a seleccionat o una Estrella Galícia.

És veritat que sempre apareix algun escuradents pel terra, deixat per algun client que desconeix el costum de comtar els escuradents per pagar o al que li sembla que el preu de la brocheta no s’ajusta a la seva butxaca, però no creiem que això a Manel li amoïni.

Taberna Blai Tonight

C/ Blai, 23-25

Horari de 19:00 a tancament. Diumenges i festius de 12:00 a 16:00 h


1 Comments on this post

  1. […] Steven Foster, el Celler Cal Marino on pots prendre els millors vins i delicioses tapes, el Blait Tonight amb una gran oferta de broquetes a 1€ o Lia d’en Vicius amb les millors […]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.