Sesión gratuita de cortos fantásticos al aire libre – Festival de Sitges 2017

Para hacer más agradable la espera a los inquietos cinéfilos antes de la inaguración de la 50ª edición del Festival de Cine Fantástico de Sitges, tenemos el 13 de agosto a partir las 23 h en el Port de Sitges (Moll de Llevant) unas sesiones de cortos gratuitas seleccionados por los responsables de su programación. Esta iniciativa, que se celebra desde hace cinco años, contará con la presencia de algunos de los realizadores.

Programa Curts Fantàstics a la Fresca 2017 – 5 de octubre en el Moll de Llevant de Sitges

Una historia de violencia (V. Ruiz de León)
En aquesta peça d’acció brutal, Keira i la seva germana petita fugen d’una vida de maltractaments.

Wolves (Àlvaro Rodriguez Areny)
Segona Guerra Mundial. Arthur, pilot de la Reial Força Aèria britànica, fuig camp a través després d’estavellar-se el seu avió. Comença així una lluita per sobreviure en què toparà amb alguna cosa més que enemics alemanys.

Los aeronautas (León Fernández)
Un brillantíssim disseny de criatures, que podria veure’s com una destil·lació genuïnament mesoamericana de les creacions de Brian Froud per a Jim Henson, i una història emotiva i vibrant, en una nova mostra de la vitalitat de l’animació de ninots mexicana.

Los primogénitos (Emilia Pedrazzoli i Emiliano Pinto)
Tres amics passen la tarda caçant al bosc quan, de sobte, topen amb un estrany artefacte arribat de l’espai.

Nuestra amiga la luna (Velasco Broca)
Hadji és un jove hindú amb discapacitats físiques que viu humilment a la riba del Ganges. Després de perdre les poques coses que té, és acceptat com a deixeble per un estrany guia espiritual d’origen rus.

Por Dani López


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*